Our mission

Descoperiţi GRATUIT diversitatea şi însemnătatea reliefului românesc! Aveți rareori acces prin media la peisajul real din România; datele la zi - text, hărţi, imagini - necesită multă minuţiozitate.

Oferim ce este important în spaţiul geografic românesc, cu ilustraţie explicată, multă în premieră absolută şi facem trimiteri la bibliografie. Oferim spaţiu de publicare celor care nu-şi permit cheltuieli impuse de editare şi difuzare. Avem articole şi ghiduri, enciclopedia geografică a ţării, informaţii în premieră care coincid cu terenul. Suntem singura reprezentare fotografică explicată a României. Teritoriul românesc este atât de puţin cunoscut încât aproape oricare dintre prezentările noastre este premieră informaţională, fotografică, geografică. Ne poţi ajuta cu o donaţie.

[ Show more ]

Projects

Actualizăm permanent ghidurile despre Munții Făgărașului, implicăm persoane care să continue și să amplifice cercetările de pe teren.

0 RON Raised:
0 Donations:
1 Supporters:

Fundraising events

31 dec 2019

Daruieste ziua ta ~ 2019

Benefiting:: Ghiduri ample Munții Făgărașului, cei mai importanți din România

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. 

0 RON

Raised:

1

Supporters:
Donations
31 aug 2018

Ascensiune pe Varful Dara (2500 metri)

Benefiting:: Ghiduri ample Munții Făgărașului, cei mai importanți din România

Zona Muntelui Dara (în special accesul dinspre sud) este insuficient descrisă. Informaţia cea mai bine colaţionată se află aici. Noi date despre

0 RON

Raised:

1

Supporters:
0 Donations

Fundraising pages